Home


Voor wie

BaanBreekend werkt voor alle eigenzinnige, ondernemende, ambitieuze, onzekere en krachtige leiders. En voor alle ‘gewone’ directeuren, leidinggevenden en hun teams die werkzaam zijn op management niveau en middenkader, met name in het MKB, zowel in de zakelijke dienstverlening als de non-profit sector. Een speciale doelgroep betreft vrouwelijke leiders.


Enkele voorbeelden van opdrachten

  • Een traject coachend leiderschap voor het Managementteam en middle management bij een snel groeiende, creatieve en innovatie organisatie
  • Een leergang leiderschap voor de TOP 60 van een waterschapsbedrijf met verschillende modules, waaronder leiderschap, teambuilding en verandermanagement.
  • Een training leiderschap voor directeuren van een Hogeschool gebaseerd op het boek 'The seven habits' van Stephen Covey in het kader van een MD programma.
  • Een cultuurtraject voor een IT team van een ingenieursbureau met workshops, trainingen en begeleiding op de werkplek, gericht op toepassen van gewenst gedrag op basis van gewenste kernwaarden.
  • Een programma ‘communiceren vanuit eigenaarschap en verbinding’ voor diverse teams van een grote semi-overheidsinstantie in het kader van een cultuuromslag.
  • Een teamtraject voor een team van een Gemeente waarin (herstel van) vertrouwen de rode draad vormde.

Aanbevelingen

PARTNERS EN DEELNEMERS

De trainer heeft mij inzicht gegeven in welke effecten mijn eigen onzekerheden hebben op mijzelf en op mijn werk en hoe ik dat om kan zetten naar effectievere samenwerkingsverbanden met anderen.

— Giel Serton, Servicemanager IT

Voor mij was het belangrijk dat ze dingen uit me kon halen die ik zelf niet kon vinden. Dat was een grote hulp.

— Jan Broos, Change manager BS Verandermanagement

Hilda kan zelfstandig werken, heeft weinig informatie nodig om enerzijds een workshop te verzorgen die conform het gewenste format is en anderzijds wel haar eigen manier daaraan toe te voegen.

— Gert van Grunsven, trainer/adviseur

Ik heb heel veel aan deze sessie gehad, het heeft me zowel zakelijk als persoonlijk veel inzichten gegeven waar ik dagelijks nog gebruik van maak.

— Nicole Albertema, eigenaar Bloemenboutique Nicole